Massage

Anti-stress

30,-, ca 30 min
Ervaar je spanning of stress en wil je er graag vanaf? Dan kom je zeker  tot rust met onze korte rug en schouder massage. Door rug, schouders en nek te masseren worden de spieren zacht en soepel waardoor je zelf weer tot rust komt. Je zal makkelijker bewegen en meteen verschil merken.

Aanvulling anti-stress
42,50, ca 50 min

Als aanvulling op onze korte anti-stress massage bieden wij ook een uitgebreide variant. Je krijgt niet alleen een rug, schouder en nek massage maar nu behandelen we ook je armen en benen. Ook in deze lichaamsdelen hopen spanningen zich op. Zeg alle stress en spanning maar gedag en kom naar Maja voor een heerlijke massage.

Hotstone massage

35,- ca 35 min

Bij Maja kun je ook terecht voor een heerlijke hotstone massage van de rug,schouders en nek. Hierbij gebruiken we de anti-stress massage technieken gecombineerd met heerlijke warme stenen. Op deze manier komen de spieren extra tot rust en kun je heerlijk ontspannen. Tijdens de behandeling kijken we ook goed of de spieren spanning ervaren en door middel van meerdere behandelingen kunnen knopen verleden tijd zijn!

​​Hammam Massage
35, ca 30 min
Wil je je huid een oppepper geven en de doorbloeding stimuleren? Tijdens een hammam massage wordt de huid gestimuleerd met een borstel waarna we de zeep aanbrengen om te masseren. Tijdens deze massage wordt het vocht afgedreven, de rug en benen weer lekker zacht voelen, en zit jij vol energie!

Tel: +31 617353946