Pedicure

Basis behandeling

25,-

Van een beetje aandacht knappen de voeten vaak op! De voeten worden heerlijk verwend door de nagels te knippen en vorm te geven, eventuele pijnlijke plekken worden verwijderd en de voeten worden heerlijk zacht gemaakt. We sluiten ontspannen af met een heerlijke voeten crème.

Happy feet uitgebreide behandeling

29,50
Naast de basis behandeling is er ook een uitgebreide behandeling. Net als bij de basis behandeling knippen we de nagels, behandelen we pijnlijke plekken en worden de voeten heerlijk zacht gemaakt. Maar bij deze variant krijg je nog wel wat extra’s. de voeten zullen heerlijk gescrubd worden en de nagels worden voorzien van een mooie glanslak. Daarna sluiten we af met een heerlijke voeten crème. Dat zijn nog eens happy feets!

Happy hands behandeling

22,50

Je handen vertonen eerder huidveroudering dan onze gezichtshuid. Daarom moeten we deze niet vergeten! We gaan de handen lekker verwennen door de nagels in een mooie vorm te vijlen, De handen te scrubben en masseren, nagels te voorzien van een mooie glanslak en af te sluiten met een lekkere handcrème.

Tel: +31 617353946