top of page

Huidverbetering

pexels-photo-6387871_edited.jpg

Wil je graag je graag huidproblemen aanpakken? Denk hierbij aan o.a. acne, grove poriën, littekens, pigmentatie, onzuivere huid. Kies dan voor 1 van de onderstaande behandelingen. Tijdens de behandeling word gewerkt met de producten van SPA SalonnePro en Absolution.

 

Fruitzuur peeling

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waar met verschillende gewerkt kan worden, om dode huidcellen te verwijderen, hij lost ze als het ware op. Op deze manier komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn die gladder, egaler van teint, voller is. Een fruitzuurpeeling werk in de bovenste huidlaag. 

Wanneer boek je deze behandeling?
- Grove Porien
- Pigmentvlekjes (Hyperpigmentatie)
- Fijne lijntjes en rimpeltjes
- Doffe huid/droge huid
- Acne huidbeeld

SalonnePro werkt met 4 verschillende peelings
- Glycolzuur peeling (werkt anti-aging, tegen pigment)
- Salicylzuur peeling (grove poriën, vette huid)
- Melkzuur peeling (doffe huid/vochtarme huid)
- Sensitive peel (gevoelige of dunnere huid)

In de salon gaan we kijken hoe we het beste resultaat gaan bereiken, soms heb je meerdere behandelingen nodig en kunnen we het percentage van de zuren opbouwen. Hierdoor word het resultaat steeds beter en intensiever. Een kuur is opgebouwd uit 6 behandelingen met een tussentijd van 2 weken.
 

Fruizuurpeeling basis
55,-
We reinigen de huid, bereiden het voor met een milde peeling. Na het preppen van de huid worden de zuren aangebracht, hierna wordt de huid geneutraliseerd en sluiten we de behandeling af met een mist, serum en passende crème.

Fruitzuurpeeling Luxe
65,-

We reinigen de huid, bereiden het voor met een milde peeling. Na het preppen van de huid worden de zuren aangebracht, hierna wordt de huid geneutraliseerd en brengen we een verkoelend masker aan. Tijdens het inwerken masseren we de nek en schouders. We sluiten de behandeling af met een mist, serum en passende crème.


Mirconeedling
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen kleine gaatjes/kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Hierbij worden actieve stoffen aangebracht op de huid die zo dieper in de huidlaag kunnen komen. De huid zal tijdens het herstellen collageen aanmaken en de kanaaltjes sluiten zich weer. Hierdoor word de huid steviger, (fijne)lijntjes, rimpels worden als het ware weer opgevuld door het nieuwe collageen en de huid krijgt een egale look.

 

Wanneer kies je voor microneedling?
- Huidveroudering/rimpeltjes
- Littekens (ook op het lichaam)
- Acne littekens
- Pigmentatie 

In de salon bekijken we wat de huid nodig heeft en natuurlijk jouw wensen zijn. Je kan zeker 1 behandeling boeken, dit is vaak om huidveroudering preventief te voorkomen. Is de huid wat verslapt of zijn er littekens aanwezig zullen er meer behandelingen nodig zijn. Bij een kuur van 3 tot 6 behandelingen elke 28 dagen kijken we samen of je tevreden bent met het resultaat. 

Microneedling behandeling
75,-
We beginnen de behandeling met een huidanalyse en bespreken jouw wensen, hierna word de huid gereinigd met een aha cleanser. Dan brengen we een pre peel aan die de huid klaar maakt voor de behandeling. Wanneer we met de pen aan de slag gaan word er zowel retinol 1% en hyaluronzuur van Spa SalonnePro aangebracht die zo dieper in de huid kunnen komen. Na het needlen brengen we vitamine C aan in pure vorm en sluiten we af met een vliesmasker of een verkoelend aloe vera masker. We sluiten de behandeling af met een collageen ampul serum en oil elixer. 

bottom of page