FRUITZUURPEELING

pexels-photo-6387871_edited.jpg

Hello Glow
50,00

Wil je je huid een oppepper geven en die mooie glow terug? Boek dan een fruitzuurpeeling. Door middel van verschillende fruitzuren wordt de huid gereinigd, vernieuwd en krijgt het een mooie glans. Fijne lijntjes worden aangepakt en een doffe huid gaat weer stralen. Deze milde peeling laat je huid niet schilferen en is ook in kuurverband te boeken. We reinigen de huid, bereiden het voor met een milde peeling. Na het preppen van de huid worden de zuren aangebracht, hierna wordt de huid geneutraliseerd en sluiten we de behandeling af met een mist, serum en passende crème.


Kuurbehandeling Hello Glow
315

Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen om de 2 weken, hierbij krijg je het serum Eclat van Abslotution ter waarde van 57,50 mee naar huis voor de ultimate glow! Wel is het belangrijk om tijdens de kuur een zonnefactor van 30/50 te gebruiken.

 

Bye Wrinkles
55,00

Kijk je al langer naar dat ene lijntje of is je huid erg grauw geworden? Deze Bye Wrinkles fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat lijntjes verminderd worden, grove poriën worden verfijnd en je huid zal een egale en jonge uitstraling krijgen. Deze peeling is toch mild genoeg om je huid niet te laten vervellen en is een enorme topper om in kuurverband te boeken. Belangrijk na deze peeling is het gebruik van een zonnefactor 30/50 voor minimaal 7 dagen.


Kuurverband Bye Wrinkles
335

Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen om de 2 weken, hierbij krijg je het serum Le Lift van Absolution ter waarde van 59 mee naar huis. Hiermee bereik je het ultieme lift effect. Belangrijk is ook bij deze peeling dagelijks een zonnefactor 30/50 te gebruiken. Bij deze peeling bouwen we de intensiteit geleidelijk op, het resultaat wordt per behandeling nog beter zichtbaar en we gaan voor een mooie gladde huid. We reinigen de huid, bereiden het voor met een milde peeling. Na het preppen van de huid worden de zuren aangebracht, hierna wordt de huid geneutraliseerd en sluiten we de behandeling af met een mist, serum, en passende crème.