top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Maja home 02 A21.jpg

Relax gezichtsbehandeling
55,00

Wil je even lekker tot rust komen en relaxen? Dan is de relax behandeling iets voor jou! De huid wordt diep gereinigd en optimaal gehydrateerd. We sluiten af met een passende dag-/nachtcreme.

Meet absolution
60,00

Kennismaken met absolution, daar is deze behandeling perfect voor! Samen kijken we hoe je huid er voor staat, en wat je zou willen verbeteren. We gaan de huid goed reinigen en verzorgen, stap voor stap krijg je alle informatie die je thuis kan gebruiken. Na afloop krijg je 3 producten zodat je thuis het beste resultaat kan bereiken.

 

Beauty gezichtsbehandeling

65,00

Verwen jezelf met deze complete gezichtsbehandeling! Samen gaan we kijken wat het best voor je huid is, we beginnen dan ook met een huidanalyse. We gaan de huid goed reinigen met een peeling en zorgen dat alle onzuiverheden verwijderd worden. Om nog meer te ontspannen een lekkere schouder, nek en gezichtsmassage. We laten je niet weggaan zonder masker en een heerlijke dag-/nachtcreme.

Power lift Behandeling
325,00

(Kuurbehandeling van 6x)
Het bestaat, een strakkere huid zonder botox of lift! Ze noemen het ook wel gymnastiek voor de huid, we gaan aan de slag om de spieren strakker te maken en de huid een mooie glow te geven, door middel van een intensieve massage techniek. Tijdens deze kuur zullen we gaan werken met tussenpozen van 2 weken. Naast de behandelingen krijg je ook het lift serum mee naar huis zodat je niet alleen in de salon, maar ook thuis het beste resultaat krijgt.
(Deze techniek is ook toe te passen tijdens een gezichtsbehandeling)

Threaden

Wil jij graag perfect gevormde wenkbrauwen of een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading de behandeling voor jou! Het resultaat? Een glad en zacht gezicht zonder ongewenste haartjes, zelfs de allerkleinste haartje kunnen moeiteloos verwijderd worden met behulp van een touwtje.

 

Losse boeking 10

Combinatie 2 gebieden 15,00

Gehele gezicht 30,00

Natuurlijk kun je threaden ook tijdens een behandeling boeken, dan betaal je 5,00 euro per gebied.​

bottom of page