top of page

ABSOLUTION

ACNaturalia5AudreyBozzetto.jpg

Absolution biocosmetica op maat

Een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Huidverzorging in de meest pure zin. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van je huid. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn de producten biologisch gecertificeerd en dat is wel het minste wat voor je kunnen doen. We willen het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de Producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60 % van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. En er is meer. Absolution is vervaardigd van wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de balans en vertraging van het ouder worden van de huid. Daarbij zijn de ingrediënten speciaal geselecteerd zodat je er geen allergische reactie van kunt krijgen.

Zo puur als de natuur zelf

Gemaakt van de natuur, gemaakt voor de natuur. Absolution is een merk dat zijn verantwoordelijkheid neemt: de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De leveranciers zijn met de grootste zorg geselecteerd en hebben een focus op duurzaamheid. Zo werkt Absolution dagelijks aan het minimaliseren van de ecologische impact van zijn productie en doneert het merk 2% van zijn winst aan Care.

ACCremeGommantePhoto1FCAudreyBozzetto.jp

Mix & Match

De huid is een reflectie van hoe jij op staat. De ene dag is de andere niet. Met de slimme en eigenlijk zo vanzelfsprekende Mix & Match methode stel je zelf je persoonlijke huidverzorging samen. Alle producten zijn zo gemaakt dat je alles door elkaar kunt mengen, naar behoefte van de huid. Gemixt heeft de werking een groter effect dan wanneer je twee producten over elkaar heen aanbrengt. Je bekijkt dagelijks wat je huid nodig heeft: even mengen, aanbrengen en genieten!

bottom of page